Erachter komen wat Van Horssen & van Ophoven of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de omgeving van Delfzijl.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Van Horssen & van Ophoven uit Delfzijl goed.

Diensten

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Delfzijl.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Delfzijl.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!