error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Hilten Advocaten & Mediators B.V. is een mediation specialist die jou kan helpen bij een ruzie. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage.

Diensten

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van 's-Gravenhage.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Van Hilten Advocaten & Mediators B.V. uit 's-Gravenhage goed.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Van Hilten Advocaten & Mediators B.V.
Branche
Mediation
KVK
67640117
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-12-2016
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators