error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Hilten Advocaten & Mediators B.V. is een mediator die jou kan ondersteunen bij een conflict Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Ben je met een ander in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Van Hilten Advocaten & Mediators B.V. uit 's-Gravenhage goed.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Van Hilten Advocaten & Mediators B.V.
Branche
Mediation
KVK
67640117
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-12-2016
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators