Van Hartingsveldt Schönhagen Ossentjuk advocaten bemiddelaars is een mediator die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de omgeving van Leiden.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de regio van Leiden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Diensten

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Leiden.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Van Hartingsveldt Schönhagen Ossentjuk advocaten bemiddelaars uit Leiden biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.