error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van Gils HR en Mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Rijen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Van Gils HR en Mediation uit Rijen verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Rijen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk hierbij aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Rijen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Van Gils HR en Mediation
  • Kap Raaijmakersstraat 18, 5121XW, Rijen
  • 06-48788521
  • vangilshrm.nl
Branche
Mediation
KVK
73464686
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2019
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators