Van Gils HR en Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Rijen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Rijen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Rijen.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Van Gils HR en Mediation uit Rijen goed.