Van Gijssel Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Amsterdam.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Van Gijssel Mediation uit Amsterdam goed.