error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Van Genderen Mediation & Coaching of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede offertes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Houten laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Van Genderen Mediation & Coaching uit Houten verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Houten.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Houten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Van Genderen Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
30205396
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators