Erachter komen wat Van Genderen Mediation & Coaching of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Houten.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Van Genderen Mediation & Coaching uit Houten verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Houten.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediators in de regio van Houten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!