error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat van Ewijk Advocaten Mediators of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediators in 's-Hertogenbosch laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? van Ewijk Advocaten Mediators uit 's-Hertogenbosch verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Van Ewijk Advocaten Mediators
Branche
Mediation
KVK
17271720
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators