Van Ewijk Advocaten Mediators is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Van Ewijk Advocaten Mediators uit 's-Hertogenbosch levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van 's-Hertogenbosch.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!