Meer informatie over wat van Engelen Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Vleuten.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de regio van Vleuten.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Vleuten.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij van Engelen Mediation uit Vleuten goed.