error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat van Engelen Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Vleuten.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? van Engelen Mediation uit Vleuten biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Vleuten.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Vleuten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

van Engelen Mediation
Branche
Mediation
KVK
64778878
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-12-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators