error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Van Ekelen & Poort advocaten & mediators of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van Eindhoven.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Van Ekelen & Poort advocaten & mediators uit Eindhoven op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Eindhoven.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk hierbij aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Eindhoven.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Van Ekelen & Poort advocaten & mediators
Branche
Mediation
KVK
56945744
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators