Erachter komen wat Van Ekelen & Poort advocaten & mediators of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Eindhoven laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Van Ekelen & Poort advocaten & mediators uit Eindhoven op de juiste plek.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Eindhoven.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Eindhoven.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!