Ontdekken wat Van Domburg Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de regio van Rotterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Rotterdam.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Van Domburg Mediation uit Rotterdam verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.