error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van der Leeuw Mediation is een mediator die jou kan helpen bij een conflict Om passende kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Van der Leeuw Mediation uit Driebergen-Rijsenburg levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediators in de regio van Driebergen-Rijsenburg.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Van der Leeuw Mediation
Branche
Mediation
KVK
57746753
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-04-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators