Van der Leeuw Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Driebergen-Rijsenburg.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Van der Leeuw Mediation uit Driebergen-Rijsenburg biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Driebergen-Rijsenburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.