error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van der Goen advocaten is een mediator die jou kan helpen bij een ruzie Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de buurt van Soest.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Van der Goen advocaten uit Soest goed.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Soest.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Soest.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Van der Goen advocaten
Branche
Mediation
KVK
32091249
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-04-2002
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators