Van der Burg advocaat & mediator is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de regio van Ridderkerk.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Ridderkerk.

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Van der Burg advocaat & mediator uit Ridderkerk op de juiste plek.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van Ridderkerk.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.