error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van den Dungen Consult BV is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Oosterbeek laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Van den Dungen Consult BV uit Oosterbeek levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Oosterbeek.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Oosterbeek.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Van den Dungen Consult BV
Branche
Mediation
KVK
09050166
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-1981
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators