Van den Dungen Consult BV is een mediator die jou kan helpen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte offertes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Oosterbeek laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Oosterbeek.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Oosterbeek.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Van den Dungen Consult BV uit Oosterbeek op de juiste plek.