Van den Bout Advocaten is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om goede prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in Voorburg laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Voorburg.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Voorburg.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Van den Bout Advocaten uit Voorburg op de juiste plek.