error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Van den Bout Advocaten is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een ruzie Om passende prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Voorburg laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Van den Bout Advocaten uit Voorburg verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Voorburg.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Voorburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Van den Bout Advocaten
Branche
Mediation
KVK
27369194
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-11-2005
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators