Weten wat van den Bosch mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de buurt van Zwolle.

Taken

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Zwolle.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? van den Bosch mediation uit Zwolle verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Zwolle.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.