error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat van den Berg Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van bemiddelaars in de regio van Bennebroek.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij van den Berg Mediation uit Bennebroek goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Bennebroek.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Bennebroek.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

van den Berg Mediation
Branche
Mediation
KVK
56088515
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators