Erachter komen wat van den Berg Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de omgeving van Bennebroek.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Bennebroek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Bennebroek.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij van den Berg Mediation uit Bennebroek goed.