Ontdekken wat Van Campen Familierecht & Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Breda laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Van Campen Familierecht & Mediation uit Breda levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Breda.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Breda.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!