error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat van Baarle-Overes familierecht of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de buurt van Bergschenhoek.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij van Baarle-Overes familierecht uit Bergschenhoek goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Bergschenhoek.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Bergschenhoek.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

van Baarle-Overes familierecht
Branche
Mediation
KVK
58773916
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-09-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators