Van Arkel & Van den Boom advocaten is een mediator die jou kan ondersteunen met een conflict. Om goede kostenplaatjes te bekijken van mediators in de buurt van Nijmegen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Nijmegen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Nijmegen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Van Arkel & Van den Boom advocaten uit Nijmegen op de juiste plek.