Van Arkel Familierecht Advocatuur Mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een ruzie. Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Van Arkel Familierecht Advocatuur Mediation uit Hendrik-Ido-Ambacht levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd voorop!