error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Van Arkel Familierecht Advocatuur Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Van Arkel Familierecht Advocatuur Mediation uit Hendrik-Ido-Ambacht verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Van Arkel Familierecht Advocatuur Mediation
  • De Veldoven 53, 3342GR, Hendrik-Ido-Ambacht
  • 078 620 87 34
  • vafam.nl
Branche
Mediation
KVK
53353900
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-08-2011
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators