Vallei MediationPraktijk voor Mediation en Coaching is een bemiddelaar die jou kan helpen met een ruzie. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Scherpenzeel.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Scherpenzeel.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Scherpenzeel.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Vallei MediationPraktijk voor Mediation en Coaching uit Scherpenzeel op de juiste plek.