Weten wat Vallei Advocaten & Mediators of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van mediators in de buurt van Ede.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Ede.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Ede.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Vallei Advocaten & Mediators uit Ede verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.