error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Vallei Advocaten & Mediators of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Ede laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Vallei Advocaten & Mediators uit Ede biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Ede.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Ede.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Vallei Advocaten & Mediators
Branche
Mediation
KVK
62100033
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
17-12-2014
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators