error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Unfold Conflicts is een mediator die jou kan assisteren met een conflict Om passende offertes in te zien van mediators in de omgeving van Amsterdam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Unfold Conflicts uit Amsterdam levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Unfold Conflicts
Branche
Mediation
KVK
60322993
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators