error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Uneken Advocaten of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Zwolle laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Uneken Advocaten uit Zwolle goed.

Werkzaamheden

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Zwolle.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Zwolle.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Uneken Advocaten
Branche
Mediation
KVK
05085563
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2007
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators