Ontdekken wat Uneken Advocaten of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in Zwolle laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Uneken Advocaten uit Zwolle verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo snel mogelijk scheiden, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Zwolle.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Zwolle.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!