Uiteen - Kantoor voor Familierecht is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de buurt van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Uiteen - Kantoor voor Familierecht uit Rotterdam levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!