Meer informatie over wat Ubaghs Familierechtadvocaten Mediators of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de omgeving van 's-Gravenhage.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Ubaghs Familierechtadvocaten Mediators uit 's-Gravenhage goed.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.