error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

TWOAgree Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Breda laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? TWOAgree Mediation uit Breda biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Breda.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Breda.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

TWOAgree Mediation
Branche
Mediation
KVK
64710319
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-12-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators