Weten wat TWOAgree Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de regio van Breda.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Breda.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij TWOAgree Mediation uit Breda goed.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators in de regio van Breda.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.