Ontdekken wat Tussenbeide t.h.o.d.n. Resolve scheidingsbemiddeling of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Haarlem laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Tussenbeide t.h.o.d.n. Resolve scheidingsbemiddeling uit Haarlem goed.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Haarlem.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Haarlem.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!