error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Turn Over (Mediation) is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in Son en Breugel laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Turn Over (Mediation) uit Son en Breugel goed.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Son en Breugel.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Son en Breugel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Turn Over (Mediation)
  • Honingbij 24, 5692VE, Son en Breugel
  • 0499- 324 328
  • Turn-Over.net
Branche
Mediation
KVK
17099322
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators