Meer informatie over wat Trust Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van mediators in de regio van Julianadorp.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Trust Mediation uit Julianadorp op de juiste plek.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Julianadorp.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Julianadorp.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!