error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Trust Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Julianadorp.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Trust Mediation uit Julianadorp levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Julianadorp.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Julianadorp.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Trust Mediation
Branche
Mediation
KVK
64486427
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
11-11-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators