Truke Zeinstra Mediation, Training en Coaching is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de regio van Bears.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Truke Zeinstra Mediation, Training en Coaching uit Bears op de juiste plek.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Bears.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Bears.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!