error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Trialoog, mediation & conflictbemiddeling is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een ruzie Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Emmen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Trialoog, mediation & conflictbemiddeling uit Emmen levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Emmen.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Emmen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Trialoog, mediation & conflictbemiddeling
Branche
Mediation
KVK
66299969
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
18

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators