Trialoog, mediation & conflictbemiddeling is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een conflict. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediators in Emmen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Trialoog, mediation & conflictbemiddeling uit Emmen verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Emmen.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Emmen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!