error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

TreffenT is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de regio van Gersloot.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij TreffenT uit Gersloot op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Gersloot.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Gersloot.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

TreffenT
  • Kanaalsweg 7, 8457EJ, Gersloot
  • 06-29578569
  • treffent.nl
Branche
Mediation
KVK
01125290
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators