Ontdekken wat TreffenT of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Gersloot.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Gersloot.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij TreffenT uit Gersloot goed.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Gersloot.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.