Trainings- & Adviesbureau Joy is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een conflict. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Norg laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Trainings- & Adviesbureau Joy uit Norg biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Norg.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Denk hierbij aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Norg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!