error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Toverdruppels of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Dronten.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Toverdruppels uit Dronten op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Dronten.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van Dronten.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Toverdruppels
Branche
Mediation
KVK
56717377
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators