Erachter komen wat Toverdruppels of een andere mediator voor je kan doen? Om passende offertes in te zien van mediators in de regio van Dronten laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Dronten.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Toverdruppels uit Dronten verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Dronten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.