error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Torres Juristen & Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een ruzie Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Hoorn.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Torres Juristen & Mediation uit Hoorn verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Hoorn.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Hoorn.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Torres Juristen & Mediation
Branche
Mediation
KVK
58107398
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-06-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators