Torres Juristen & Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een ruzie. Om passende offertes te bekijken van mediators in Hoorn laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Hoorn.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Hoorn.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Torres Juristen & Mediation uit Hoorn goed.