error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Topaz Mediation & Coaching / Topaz Huwelijkstrainer of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Leeuwarden.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Topaz Mediation & Coaching / Topaz Huwelijkstrainer uit Leeuwarden op de juiste plek.

Oplossingen

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Leeuwarden.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Leeuwarden.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Topaz Mediation & Coaching / Topaz Huwelijkstrainer
Branche
Mediation
KVK
01159383
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-07-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators