Erachter komen wat Topaz Mediation & Coaching / Topaz Huwelijkstrainer of een andere mediator voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Leeuwarden laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Leeuwarden.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Leeuwarden.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Topaz Mediation & Coaching / Topaz Huwelijkstrainer uit Leeuwarden verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.