Tonk Advocatuur& Mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van mediators in de omgeving van De Bilt.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van De Bilt.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Tonk Advocatuur& Mediation uit De Bilt op de juiste plek.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van De Bilt.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.