Weten wat Ton van Mil advocaat of een andere mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de buurt van Eijsden.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Ton van Mil advocaat uit Eijsden goed.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Eijsden.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Eijsden.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!