error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Tobas B.V. is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een ruzie Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Kerkrade.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Tobas B.V. uit Kerkrade op de juiste plek.

Taken

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Kerkrade.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Kerkrade.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Tobas B.V.
  • Mariastraat 20, 6467EG, Kerkrade
  • 045-5690390
  • tobas.nl
Branche
Mediation
KVK
66953669
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators