Tobas B.V. is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Kerkrade.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Tobas B.V. uit Kerkrade goed.

Oplossingen

Zo snel als het kan scheiden, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Kerkrade.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Kerkrade.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!