error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat TimBetween of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in Delft laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? TimBetween uit Delft levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Delft.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Delft.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

TimBetween
Branche
Mediation
KVK
73895164
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-02-2019
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators