Meer informatie over wat TimBetween of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de omgeving van Delft.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? TimBetween uit Delft verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Delft.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Delft.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!