Tijsterman C.S. is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Uithoorn.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Uithoorn.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Uithoorn.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Tijsterman C.S. uit Uithoorn verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.