Erachter komen wat Thuis & Partners advocaten of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om passende offertes in te zien van mediators in Heerlen laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de regio van Heerlen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Heerlen.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Thuis & Partners advocaten uit Heerlen op de juiste plek.