error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Thoenes Familierecht Advocatuur & Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de regio van Zwolle laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Thoenes Familierecht Advocatuur & Mediation uit Zwolle op de juiste plek.

Oplossingen

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Zwolle.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Zwolle.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Thoenes Familierecht Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
51358468
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators