Weten wat Thoenes Familierecht Advocatuur & Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de omgeving van Zwolle.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Zwolle.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Thoenes Familierecht Advocatuur & Mediation uit Zwolle verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators in de buurt van Zwolle.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.