Weten wat The Oak Tree Mediators of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Dordrecht.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Dordrecht.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Denk hierbij aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij The Oak Tree Mediators uit Dordrecht goed.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Dordrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.