error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

The Oak Tree Mediators is een mediation specialist die jou kan assisteren met een ruzie Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Dordrecht laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij The Oak Tree Mediators uit Dordrecht goed.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Dordrecht.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Dordrecht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

The Oak Tree Mediators
Branche
Mediation
KVK
55125190
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators