error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

The Mediate Company is een mediator die jou kan helpen bij een ruzie Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de regio van Soest laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij The Mediate Company uit Soest op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Soest.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Soest.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

The Mediate Company
Branche
Mediation
KVK
32170209
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-03-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators