The Mediate Company is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de buurt van Soest.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Soest.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? The Mediate Company uit Soest verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Soest.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.