error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Testathese BV is een mediation specialist die jou kan helpen met een ruzie Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de omgeving van Castricum.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Testathese BV uit Castricum op de juiste plek.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Castricum.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Castricum.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Testathese BV
Branche
Mediation
KVK
37127998
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-10-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators