Testathese BV is een mediation specialist die jou kan helpen bij een ruzie. Om voor jou geschikte offertes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Castricum laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Castricum.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Testathese BV uit Castricum biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Castricum.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.