error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Terpstra mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Muiderberg laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Terpstra mediation uit Muiderberg op de juiste plek.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Muiderberg.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediators in de regio van Muiderberg.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Terpstra mediation
Branche
Mediation
KVK
64383571
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-10-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators