Weten wat Ter Wisch Advocatuur & Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de regio van Driebergen-Rijsenburg.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Driebergen-Rijsenburg.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Ter Wisch Advocatuur & Mediation uit Driebergen-Rijsenburg biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Driebergen-Rijsenburg.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.