error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ter Wisch Advocatuur & Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de regio van Driebergen-Rijsenburg.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Ter Wisch Advocatuur & Mediation uit Driebergen-Rijsenburg op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Driebergen-Rijsenburg.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators in de buurt van Driebergen-Rijsenburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Ter Wisch Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
61466239
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-09-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators